
Când partenerul nu te mai vede: relația în care te pierzi
Te întrebi de ce, în relații care par stabile, ajungi să te simți tot mai invizibilă? Când armonia din cuplu devine condiționată de tăcerea ta, ceva nu e în regulă. Hai să descoperim cum se formează tiparele care te fac să te adaptezi până la anularea de sine și ce poți face pentru a-ți recâștiga vocea, echilibrul și prezența într-o relație.
Dezvoltare personală
Rubrica de față este despre tine, dragă femeie, despre sufletul tău și nevoile tale, pentru că noi suntem acele creaturi deosebite din Univers, care sunt în continuu însetate să cunoască și să descopere în fiecare zi ceva nou, frumos și util sufletului și minții.
Psihologul nostru, Diana Zazula vine săptămânal cu articole interesante pe teme de dezvoltare personală, carieră, relații și psihologie, pe care sperăm să le savurezi cu drag și interes.

În vizită-test la creșă – provocare pentru mama și bebe!
Primii pași către creșă nu sunt doar ai celui mic, ci și ai parinților, care își desprind mâinile protectoare. Creșa nu este doar un loc, ci o adevărată aventură, unde cei mici învață să-și găsească echilibrul pe un teren necunoscut. Cum sună o vizită-test la creșă, inainte ca cel mic să-și înceapă programul zilnic? Programul Little Steps Together este special pentru a testa și explora ce înseamnă cu adevărat o vizită la creșă pentru micuțul tău!

Ziua Femeii … altfel! Cum a fost la atelierul de pictură experimentală Ladies Creative Day?
Atelierele de pictură experimentală sunt concepute în așa fel, încât cele care iau parte la o astfel de activitate să-și poată relaxa creierul și pune în mișcare mușchii feței simultan, deoarece de Ziua femeii chiar am avut parte de relaxare și râsete. Am pictat, am colorat, ne-am distrat și a meritat! Impresiile noastre de la Ladies Creative Day se regăsesc în articol!

Cum să vorbești despre limitele sexuale în etapa de dating
În era consimțământului, regula este consimțământul. Etapa de cunoaștere, de început de relație poate fi pe cât de euforică, pe atât de înspăimântătoare, mai ales atunci când vine vorba de comunicarea limitelor și mai ales ale celor sexuale. Vezi aici ce poți face pentru a te asigura că atât limitele sexuale proprii, cât și cele ale partenerului sunt respectate și înțelese pe tot parcursul relației voastre.

Cum să confrunți pe cineva atunci când ți-e frică de conflict
Trebuie să recunosc că, din păcate, ideea de conflict mă speria. Mă făcea să simt că sunt o persoană rea sau că nu am evoluat suficient din punct de vedere spiritual, emoțional. Mereu am încercat să învăț din situația anterioară și să gestionez lucrurile diferit. Nu de fiecare dată mi-a ieșit, dar am rămas cu întrebarea: care este cel mai bun mod de a gestiona un conflict? Când cineva face ceva care te supără, îi spui cum te simți? Sau ignori și lași să treacă? Există oare și o altă opțiune?

Ce este Sextingul? Cum să îl faci distractiv și sigur
Sextingul tinde să fie mai frecvent în rândul adulților tineri, dar și adulții mai în vârstă pot trimite sau primi conținut sexual explicit. Sextingul poate avea beneficii, dar în aceeași măsură presupune și asumarea unor riscuri, dacă nu se întâmplă cu partenerul potrivit. Iată câteva sfaturi de care poți ține cont pentru a te distra cu sextingul, protejându-te și creând siguranță în același timp.

Totul se termină cu noi: imaginea unei relații abuzive, o problemă majoră
Bestsellerul și filmul lui Colleen Hoover Totul se termină cu noi este controversat, mai ales că mulți dintre cei care au citit cartea sau au vizionat filmul susțin că romanțează abuzul și ar putea transmite mesaje greșite cu privire la ceea ce trebuie tolerat într-o relație. În opinia mea, în calitate de psiholog, cred că se creează o imagine a complexității formelor în care poate apărea abuzul, dar există totuși o greșeală majoră în aceasta…

Cum să folosești eficient Facebook și social media pentru căutarea unui loc de muncă?
Poate primul tău gând atunci când vine vorba de identificarea unui loc de muncă nu este acela de a-l căuta pe Facebook, nu-i așa? Cel mai probabil nici nu ar trebui să fie neaparat primul, dar ar fi bine să fie în top 5, pentru că oportunitatea se poate ivi de unde nici nu te aștepți. Dar, hai să vedem cum putem valorifica rețelele sociale pentru a ne spori șansele de a găsi un loc de muncă.

3 tipologii de bărbați toxici cu care femeile nu ar trebui să-și piardă vremea
Sunt bărbați care trebuie evitați? Am pregătit o listă cu trei tipuri de bărbați toxici, numai buni de evitat dacă îți dorești relații sănătoase și fericire pe termen lung. Ți-ai pus ochii pe un bărbat carismatic, dar care evită angajamentul și planurile de viitor sau pe cineva care este concentrat pe carieră, lăsând puțin timp pentru relații autentice sau familie? Sau pe cineva care are vorbele dulci mereu la el? Deși sună bine, poate ar fi mai bine să eviți aceste tipuri de bărbați. De ce?


Sănătate feminină

Până când nu e prea târziu să faci un copil ca femeie?
Să naști un copil sau 3 nu mai e atât de normal sau de la sine stătător precum era în urmă cu 10-20-30 de ani. Evoluăm și ne schimbăm extrem de mult opțiunile în materie de întemeiere a unei familii și de a trăi o viață tradițională tip: școală, căsătorie, familie. Dar ce e de făcut atunci când suntem noi înșine incerte în privința opțiunilor de a face copii? Când devine ceasul biologic inamicul nostru principal?

Aromaterapia acasă versus în mediul de lucru: cum o folosim?
Uleiurile esențiale ne pot fi de real ajutor în viața de zi cu zi, fie că încercăm să ne relaxăm acasă, sau avem nevoie să fim cât mai productivi la muncă! Utilizate într-un difuzor sau aplicate direct pe încheieturi sau tâmple, uleiurile esențiale pure ca și lavanda, portocala sau lemnul de santal, pot face minuni pentru starea noastră de sănătate și de bine.

Curs de alăptare gratuit – pentru viitoarele mămici
Alăptarea reprezintă începutul alături de nou-născutul tău. Explorează un curs gratuit pentru mămici, ce te poate ajuta să afli tainele alăptării și să-ți răspunzi la nelămuririle în legătură cu acest proces minunat. Participă, descoperă și fă pași către o conexiune mai profundă cu bebelușul tău.
Dietă & Wellness

Ce mâncăm bun și sănătos? 5 idei de gustări/mic dejun delicioase și sănătoase
Gustări sănătoase sau idei pentru un mic dejun formidabil? Rămâne să testați rețetele de mai jos și să vă hotărâți cu ce scop le veți prepara pentru încântarea papilelor gustative. Rețetele sunt create cu pasiune și iubire de la colaboratorul nostru, nutriționistul și dieteticianul Evelin Papp.

Alimentația vegană nu e pentru toată lumea. Află de ce!
În pas cu moda în materie de alimentație sau obiceiuri nesănătoase pe care le adoptăm inconștient. Alimentația vegană – o fi bună, o fi rea, tot avem parte de ea! Nutriționistul oferă lămuriri suplimentare și vine cu studii realizate pe persoane care au adoptat acest stil alimentar. Ce spun rezultatele?

Creierul și alimentele bune sau ce să consumăm pentru sănătatea mintală?
Creierul are și el nevoile sale din toate punctele de vedere. Astăzi ne lămurim cu specialistul în alimentație despre alimentele favorite pe care i le putem oferi creierului nostru pentru buna funcționare și randament maxim!
Murmur

Totul se termină cu noi – recenzie film
Totul se termină cu noi, o dramă bazată pe romanul autoarei Colleen Hoover ne transpune în două lumi: prezentul și trecutul lui Lily Bloom, care retrăiește abuzurile trăite ca fiica unui tată agresiv și ca soție a unui bărbat abuziv. O poveste captivantă, care ne poartă prin viața lui Lily, care odată ce dă naștere unei fetițe, hotărăște să pună capăt tiparului familiei din care provine.

Crăciun la New York – povești și rețete
Vino cu noi în minunata lume a Crăciunului, în New York, unde totul pare mult mai spectaculos, mai mare și mai frumos, căci albumul de față prezintă mai mult decât imagini, aduce povești și rețete gustoase pentru toată familia cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Interviu cu Adrienn Puskas – Femei creative, care mișcă lumea spre mai bine
Adrienn Puskas este o tânără mămică a două fete, inginer de profesie și totuși găsește acele momente din zi, în care toată atenția ei se focusează pe o activitate creativă: realizează diverse cadouri creative, unice și deosebite și face împletituri, activități care o ajută să devină implicit mai bună în cariera ei, dar și în viața de familie, oferindu-i echilibrul de care are nevoie.