Biorezonanța magnetică – ce este și cum e la prima ședință?

Ce este biorezonanța magnetică și ce se întâmplă la prima ședință? Un domeniu interesant al medicinei alternative pe care a trebuit să-l testăm pe pielea noastră. Ne-a plăcut așa că venim cu povestea primei experiențe personale special pentru cititoarele noastre!
Biorezonanța magnetică

Biorezonanța nu mai este o noutate atunci când discutăm de medicina alternativă, și în mod sigur ai auzit și tu de asta, sau poate chiar ai încercat deja o ședință. Noi la Femzone o recomandăm cu drag și în cele ce urmează, poți citi experiența mea personală de la prima ședință de biorezonanță.

Biorezonanța a devenit extrem de populară, inclusiv în România, iar astăzi, numeroase cabinete și terapeuți oferă servicii de diagnostic și tratament prin biofeedback. Oamenii sunt atrași de ideea unui „diagnostic” rapid, care nu necesită investigații medicale invazive, dureroase și costisitoare suplimentare și de o rezolvare rapidă și ușoară a problemelor de sănătate, fără a ține cont de riscurile la care se expun.

Acestea fiind spuse, am fost nevoită să încerc și eu o ședință de biorezonanța magnetică.

Cum funcționează biorezonanța?

De la bun început mi-am dat seama că prima ședință de biorezonanță este în primul rând un pre-diagnostic. Scanarea cu un aparat special „mi-a spus” mai multe despre sănătatea mea generală. Aici mă refer la faptul că terapeutul a interpretat datele oferite de aparat, și mi-a explicat pe înțelesul meu diversele citiri.

Acel dispozitiv special de biorezonanță se pare că are capacitatea de a înregistra, măsura și modifica undele electromagnetice din corp. Poate face diferența între undele electromagnetice emise de celulele sănătoase și cele afectate, dar poate și rezolva problema de sănătate prin modificarea acestora. Însă prima ședință este pre-diagnosticarea, ca mai apoi terapeutul să știe exact cu ce fel de terapii să continue, în funcție de organele cu probleme.

O sesiune de biorezonanță durează în medie o oră – o oră jumătate. Eu personal am fost așezată pe un fotoliu foarte comod, cu posibilitatea de a se extinde și a sta întinsă. Apoi, mi s-au atașat 4 electrozi la încheieturi și la glezne. Mi s-a recomandat să dau jos orice bijuterii (în afară de aur) și să las la o parte telefonul mobil pe cât posibil. Asta pentru că nu e bine să porți obiecte cu potențial electromagnetic sau să te afli în preajma altor persoane, pentru a nu permite câmpului electromagnetic al acestora să interfereze.

Apoi, terapeutul mi-a făcut un profil pe baza informațiilor oferite de mine (vârstă, medicamente consumate, operații, infecții majore etc). După aceea, a pornit scanarea și a intrat în Matrixul aparatului de biorezonanță, pentru ca fiecare zonă și organ să fie analizat din punct de vedere electromagnetic, iar aparatul să detecteze oscilațiile până la nivel molecular.

Ce am învățat din prima ședință de biorezonanță?

În primul rând, am fost plăcut surprinsă să aud întrebări personale doar pe baza unor citiri de valori mai ridicate la anumite organe. Și anume, știai că ficatul este foarte sensibil la supărare și la nervi? Sau că icterul este o afecțiune comună oamenilor fixiști? Când terapeutul m-a întrebat dacă am o problemă cu furia, m-am mirat de întrebare. Apoi mi s-a explicat că întrebarea vine din cauza valorilor negative ridicate în ceea ce privește ficatul și colecistul.

Mi s-a explicat că toate bolile au un substrat psihologic și că stările, gândurile și emoțiile de zi cu zi ajung să ne afecteze corpul fizic. Dar cel mai probabil nu le conștientizăm atât de puternic, așa că o sesiune de biorezonanță ne „deschide ochii” în această privință și ne ajută să conștientizăm și să facem o schimbare.

Apoi, mi-am aflat sensibilitățile (în cazul meu la făinoase, la graminee, la porumb, la lână), cât de scăzută îmi este imunitatea, dar și ce aș putea să fac să o aduc la parametri normali, de ce am dezvoltat disfuncțiuni la rinichi și uretră ș.a.m.d.

Ce am mai învățat din această primă sedință de biorezonanță este importanța terapeutului care să interpreteze toate acele numeroase informații din Matrixul aparatului. Doar un profesionist știe să pună întrebările potrivite care-ți dau de gândit, sau să-și dea seama de unde ar putea proveni diverse sensibilități (aluminiu din deodorantul zilnic, dureri la vertebra lombară din cauza stresului și multe altele).

Pot să spun sincer că această primă ședință am simțit-o ca o discuție super-interesantă, un curs de sănătate și chiar un set de analize generale mult mai ample decât le-aș fi făcut oriunde altundeva. Toate acestea combinate au însemnat pentru mine o interesantă primă ședință de biorezonanță.

Opțiunea de a recurge la o formă alternativă de diagnostic sau tratament, ca și biorezonața, este o alegere personală și trebuie făcută de tine personal, după o cercetare de bază prealabilă. Eu personal mă bucur că am decis să merg la prima ședință și în mod sigur voi mai merge, următorul pas fiind să aleg o terapie pentru problema cea mai preponderentă, de exemplu imunitatea scăzută.

Sper ca prin experiența mea personală am reușit să explic cât mai bine ce înseamnă biorezonața și ce se întâmplă la o primă ședință, astfel ca și alte femei să încerce asta cu încredere.

SHARE

Mira Pop

Redactor, reporter – Femzone.ro

Publicitate

Citește și alte articole

depresia postpartum

Depresia postpartum: Ce este și cum este tratată?

Studiile arată că, depresia postpartum și anxietatea sunt legate de experiențele de naștere. Prin urmare, având în vedere efectele sănătății mintale a mamelor asupra altor aspecte ale vieții unei femei și a familiei sale este important ca acestea să fie mai bine sprijinite și informate pe tot parcursul și în prima perioadă după venirea pe lume a noului membru al familiei. Despre ce este normal și ce nu, precum și despre modalitățile de tratament vom discuta în acest articol.

CITEȘTE MAI MULT

Abonare Newsletter